Geboortekaartje laten maken

Wilt u een geboortekaartje laten maken? Vraag Drukkerij De Lange!

U verwacht een kindje. Dan wilt u straks de hele wereld vertellen van de geboorte. En dat kunt u doen door een mooi geboortekaartje te laten maken. Geboortekaartjes laten allang niet meer alleen de naam van de pasgeborene zien. Tegenwoordig zijn geboortekaartjes een manier om als gezin naar buiten te treden. Daardoor zijn geboortekaartjes de laatste jaren veel persoonlijker geworden. Ook social media hebben hun rol bij de aankondiging van de geboorte van uw baby, maar een blijvende herinnering in de vorm van een geboortekaartje is voor de meeste jonge ouders toch de ultieme aankondiging van het nieuwe leven. En dat is terecht. Immers, een geboortekaartje blijft met de jaren en vormt daarmee een tastbare herinnering aan de vreugde die samenhangt met de geboorte van uw kindje.

Geboortekaartje laten makenDrukkerij De Lange: vakkundig, betrouwbaar en vlakbij

Bij drukkerij De Lange kunt u geboortekaartjes laten maken. Daarvoor staat ons team voor u klaar. Om u te helpen bij de keuze uit een van de vele collecties die we voor u beschikbaar hebben. Of om samen met u een geheel nieuw geboortekaartje te ontwerpen. En als uw kindje is geboren dan is een telefoontje voldoende om ons proces in gang te zetten om de door u samengestelde geboortekaartjes te drukken en af te leveren. We hebben inmiddels meer dan 100 jaar ervaring met het verzorgen van uw drukwerk. Drukkerij de Lange is een echt familiebedrijf dat al sinds de oprichting is gevestigd in Goes. Met al onze ervaring, vakkennis en enthousiasme willen we graag de geboortekaartjes voor uw kindje verzorgen.

Wilt u een geboortekaartje laten maken? Neem contact met ons op het contactformulier of door te bellen met 0113-215 719. Natuurlijk bent u ook van harte welkom aan de Nobelweg 10 in Goes.

   Drukkerij Goes     Brochures drukken     Contact opnemen